تصمیم SITI B&T برای توسعه کوره‌های هیدروژن سوز در طی سه سال

29 آبان 1400

تلاش تحقیقی این گروه علاوه بر تغییر در انرژی هدف افزایش بهره‌وری کوره‌ها را دارد، که به صرفه‌جویی انرژی فوری از طریق جایگزینی سوخت‌های فسیلی تا سال 2024 منجر می‌شود.

گروه SITI B&T در زمینه تحقیقات با تمرکز بر فناوری‌های هیدروژنی برای کمک به تولیدکنندگان سرامیک جهت پذیرفتن تغییر در انرژی گام برداشته است.

پس‌از اینکه تمامی کوره‌ها در سال 2021 آماده هیدروژن شد، SITI B&T با شروع یک پروژه تحقیقاتی با هدف توسعه کوره‌هایی با مخلوط سوخت سنتی و هیدروژن گام دیگری رو به جلو برداشت. هدف جاه‌طلبانه شرکت فناوری سوختی دوست‌دار محیط زیست و فاقد کربن در طی سه سال آینده همراه با کاهش بیشتر سوخت‌های فسیلی وانتشار آلودگی جوی است.

در همین حال افزایش شدید قیمت گاز طبیعی این مسئله را برای تولیدکنندگان سرامیک ضروری کرده است که مصرف انرژی خود را در کمترین زمان ممکن کاهش دهند. به همین جهت SITI B&T راه‌حل‌های بسیار بهینه از نظر انرژی مانند کوره‌های تیتانیومی که بیش از %30 مصرف سوخت را کاهش می‌دهد، ارائه می‌دهد.

این سطوح عملکرد به‌وسیله یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کاشی سرامیکی که کاهش چشم‌گیر در مصرف و صرفه‌جویی بیش‌از 700 هزار یورو در سال پس از جایگزینی کوره‌های سنتی با کوره‌های دوکاناله تیتانیومی نمایش داده می‌شود. بیش‌از 100 کوره تیتانیومی از ابتدای کار آن‌ها نصب شده است که بیش‌از نصف آن در اروپا و مابقی در بازارهای اصلی جهان عمدتا در برزیل، روسیه، آمریکای مرکزی و آسیا بوده است.

برای افزایش آنی بهره‌وری کوره‌هایی که اکنون در حال استفاده هستند که بعضی از آن‌ها خیلی قدیمی هستند، مشتریان SITI B&T می‌توانند مشعل‌های Vulcan که توانایی کاهش مصرف گاز طبیعی بین %8 تا %10 را دارند، انتخاب کنند.

To enhance site functions, collect statistical data and improve your overall browsing experience, this site may install third-party cookies on your computer. Amongst other things, these have the purpose of providing services and sending advertising messages in line with the preferences you have expressed during navigation. To find out more or to refuse consent to the use of all or some cookies, click here. By clicking on this banner or any banner element you agree to the use of cookies.