Portobello کارخانه جدید تولید اسلب پرسلانی مجهزبه فناوری Sacmi Continua+ را راه‌اندازی می‌کند

27 دی 1399

پاییز گذشته کارخانه جدیدی در Tijucas، برزیل راه‌اندازی شد که قادر است تا اسلب‌هایی تا سایز mm 3600×1800 را تولید کند. به مناسبت رونمایی از مجموعه‌های جدید، یک رویداد بزرگ دیجیتالی در 14 اکتبر برگزار شد.

Portobello که یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان کاشی سرامیکی برزیل است، پاییز گذشته در (Tijucas (Santa Catarina تولید جدید اسلب خود را آغاز کرد. قلب کارخانه، خط جدید Continua+ PCR 3000 است که قادر به تولید اسلب‌هایی در سایزهای تا mm 3600×1800، با ضخامت‌های کم یا زیاد و با سطوح صاف یا بافت‌دار و مستقیماً در پرس است. لوازم جانبی تدارک دیده شده توسط Sacmi شامل دستگاه MDX 3000 برای کنترل مداوم دانسیته، یک خشک‌کن 7 ردیفه E7P و پس از فشارنده، یک واحد تزئین 4 رنگ DDD 3000 برای نشاندنِ پودر خشک است.

Portobello برای Projeto Lastras خود که یک پروژه بلند پروازانه برای ایجاد اسلب‌های پرسلانی بزرگ است که طراحی، عملکرد و پایداری زیست محیطی را در هم می‌آمیزد، خط Continua+ را برگزید که به خاطر انعطاف‌پذیری، بهره‌وری، سطوح پایین ضایعات، کاهش مصرف و همگام‌سازی دیجیتالیِ کل مراحل فرآیند مشهور است.

Portobello در اکتبر یک رویداد دیجیتالی بزرگ را با نام Unlimited سازماندهی کرد تا آغاز به کارِ کارخانه جدید را جشن بگیرد و در بازار از مجموعه‌های جدید با سایز فوق‌العاده بزرگ رونمایی کند. این نمایشگاه نام‌های بزرگی را در دنیای معماری گرد هم آورد تا فرصت‌های ارائه شده توسط اسلب‌های پرسلانی را به تصویر بکشد، فرآیند تولید را توصیف کند و مفهوم جدید Portobello Shop را بر پایه استفاده از این سطوح ارائه دهد. در این مراسم بیش از 5000 متخصص از دنیای معماری، دکوراسیون و طراحی حضور به هم رساندند.

To enhance site functions, collect statistical data and improve your overall browsing experience, this site may install third-party cookies on your computer. Amongst other things, these have the purpose of providing services and sending advertising messages in line with the preferences you have expressed during navigation. To find out more or to refuse consent to the use of all or some cookies, click here. By clicking on this banner or any banner element you agree to the use of cookies.