تهویه راندمان بالا در خشک کردن آجرها و کاشی‌های سقفی

05 خرداد 1400

آخرین فناوری­‌های ارائه­‌شده توسط Marcheluzzo SpA، اختصاصا برای ارائۀ عملکرد بهتر، بهره­‌وری انرژی بیشترو هزینه‌­های کمتر تولید در فرایندهای خشک کردن طراحی شده­‌اند.

هزاران سال از زمانی که بشر برای نخستین بار از خاک رس به­‌عنوان مادۀ اولیه ساخت بناهای تاریخی و مسکونی استفاده کرد می­‌گذرد. عناصر ساختمانی رسی از ابتدای تمدن مورد استفادۀ زیادی قرار گرفته­‌اند و تکنیک‌­های تولید آن­ها به آهستگی ولی به‌­طور پیوسته طی هزاران سال بهبود یافته‌­است. سیستم­‌های دستی اولیه به تدریج تحت مکانیزاسیون­ ساده قرار گرفتند که در نهایت باعث ایجاد فرایندهای تولید با اتوماسیون کامل شد. در این میان شاهد پیشرفت چشمگیر فرایندهای خشک کردن بوده ­ایم. زمان زیادی از وقتی که آجرها و کاشی­‌های سقفی به­‌طور طبیعی در هوا و زیر نور آفتاب تحت شرایط ناپایدار محیطی خشک می‌­شدند گذشته­‌است. با این وجود باید یادآوری کنیم برخلاف تمامی پیشرفت­‌ها، این مرحله هنوز پیچیده‌ ­ترین مرحلۀ تولید بوده و لازم است تا برای دستیابی به محصولی با کیفیت نهایی بالا به دقت پایش شود.

 دگردیسی رس

عوامل به‌­هم پیوستۀ متعددی روی فرایند خشک کردن محصولات رسی تاثیر می­‌گذارند. اولین و مهم­ترین این عوامل، ماهیت مادۀ اولیه و روش و مدت زمان خشک کردن است.

 ساختار داخلی مادۀ رسی از ذرات بسیار ریز لایه‌­ای تشکیل شده که به‌­طور نامنظم در زمینه توزیع شده و به دلیل وجود لایه ­های نازک آب خاصیت شکل­‌پذیری پیدا کرده‌­اند. برای از بین نرفتن یکپارچگی ماده، لازم است این آب طوری از آن خارج شود که قطعه تحت تنش زیادی قرار نگیرد. قطعه پس از شکل­‌گیری وارد خشک­‌کن شده و در شرایط بهینه حرارت داده می­‌شود تا آب اضافی تبخیر شده و تنها مقدار مشخصی از آب در آن باقی بماند.

ایجاد شرایط مناسب برای خشک شدن

خشک شدن مرحلۀ حساسی بوده و مدت آن با توجه به درصد آب موجود در ساختار و ابعاد قطعات متفاوت است.

طی سال­‌ها فرایند خشک شدن سریع­تر شده و امکان خشک­‌کردن محصولات بیشتری در زمان کوتاه‌­تر ایجاد شده‌­است. با این وجود این پیشرفت به قیمت از دست رفتن عملیات حرارتی بهینه و در نتیجه ایجاد عیب در محصولات انجام شده است. این عیب‌ها می­توانند در سطح بیرونی یا درون آجر یا کاشی­‌های سقفی وجود داشته‌ ­باشند و تاثیر منفی روی مشخصات فنی و عملکرد محصولات بگذارند.

علاوه بر شکل و اندازۀ قطعات، کیفیت رس مورد استفاده پارامتر دیگری است که تاثیر مهمی روی فرایند خشک­‌شدن دارد. اندازه و ظرافت ذرات در گل رسی که مورد استفاده قرار می­‌گیرد باید مقدار مشخصی داشته باشد.

سیستم‌­های خشک­‌کن موجود در بازار انواع مختلفی دارند اما همگی بر اساس نسبت بین هوای ورودی به محفظۀ خشک­‌کن و انرژی گرمایی موجود در آن کار می­‌کنند. زمانی که دربارۀ ایجاد شرایط خشک کردن مناسب صحبت می­کنیم منظور ما عمدتا زمان چرخه یعنی طول زمانی که محصول در خشک‌­­کن است)، منحنی­‌های بیگوت (یعنی آب از دست داده بر حسب گرم در واحد زمان) و کوچک شدن و کشیدگی ناشی از آن است. با این‌­حال معمولا این موارد به تنهایی کافی نیستند و لازم است تا با استفاده از  دستگاه­‌های مخصوصی که مقدار هوای مورد نیاز برای جابه­‌جایی، فشار و سرعت جریان هوای عبوری را در نظر می­‌گیرند، شرایط تهویۀ داخلی مناسب فراهم شود. بنابراین از آنجا که گردش هوا داخل خشک‌­کن باعث انتقال انرژی از نقطه‌­ای به نقطۀ دیگر و رسیدن قطعۀ درحال خشک شدن به حداکثر یکنواختی و یکدستی می‌شود، فاکتور بسیار مهمی به شمار می­‌آید. آخرین تکنولوژی­‌های ارائه شده توسط MarcheluzzoSpA خصوصا برای برآورده­‌کردن این نیازها طراحی شده­‌اند تا عملکرد بهتر، بهره­‌ وری بیشتر انرژی و هزینه ­های پایین‌­تر تولید را فراهم کنند.

تنظیم تهویۀ داخلی: سیستم‌­های مختلف برای نیازهای مختلف

بخش تحقیق­ و­توسعۀ MarcheluzzoSpA مانند گذشته درحال تحقیق دربارۀ روند خشک کردن است. ویژگی­ های مواد اولیه، کیفیت محصول نهایی و مهم­تر از همه پارامترهای مربوط به انرژی به دقت ارزیابی می‌­شوند تا با توجه به محصول خاص مشتری مناسب‌­ترین فناوری به او پیشنهاد شود.

در سال­‌های اخیر اندازه و هندسۀ محصولات رسی مانند بلوک­‌های بنایی و کاشی­‌های سقفی افزایش پیدا کرده و دیگر امکان خشک­ کردن آن­ها با سیستم ­های سنتی وجود ندارد.

به همین دلیل MarcheluzzoSpA کوشیده تا مهارت­‌های درونی خود برای ارائۀ یک راه­‌حل موثر به بازار درحال رشد که برخلاف مشکلات موجود بیش از پیش درجستجوی فناوری مدرن و کارآمد است را بهبود دهد.

بهترین مدل شناخته­ شدۀ خشک‌کن ­ها انواع نیمه مداوم و استاتیک هستند. در این خشک­‌کن­ ها مقادیر مختلفی از هوای داغ وارد تونل­‌ها شده و سپس با ایجاد تهویۀ داخلی روی موادی که روی تکیه‌­گا­ه‌­های اختصاصی قرار دارند جریان پیدامی­‌کند.

مطالعات میدانی Marcheluzzo نشان‌­داده­‌اند که نه­‌تنها امکان بهینه­‌سازی مقدار هوای مصرفی وجود دارد بلکه حتی می­توان آن را به­‌طور موثرتری به محصول منتقل کرده و با این کار با تضمین کارایی بیشتر، محصولات را درمعرض تنش حرارتی کمتری قرار داد.

نوآوری­‌هایی که Marcheluzzo در سیستم تهویۀ داخلی خود اعمال کرده به کاهش قابل ­‌توجه زمان چرخه، مصرف انرژی کمتر و درصد کمتری از قطعات معیوب منتهی شده­‌است.

سه نوع سیستم اصلی تهویه عبارت هستند از:

  • تهویۀ مخروطی: هوا با سرعت بالا و جریان تکانشی و دوره­ای روی مواد جریان پیدا کرده و مخروط با سرعت و زمان مشخصی از جلوی ماشین خشک­ کننده عبور می­‌کند.
  • تهویۀ دیواری سوراخ­‌دار: جریان در کل مدت چرخه در سراسر ارتفاع خشک­‌کن ثابت و یک‌دست بوده و هوا با سرعت کمی نسبت به مخروط حرکت می­‌کند.
  • تهویۀ نوع DT : این روش مشابه با سیستم تهویۀ سوراخ‌­دار است اما سرعت جریان هوا روی مواد به‌­طور قابل توجهی بیشتر است.

درحال حاضر کارخانجاتی در چندین کشور در سرتاسر جهان وجود دارند که از خشک­‌کن نوع DT برای کاشی‌­های سقفی و بلوک­‌های سوراخ‌دار با چرخۀ کاری کمتر از ده ساعت استفاده می­‌کنند.

روش­های پایدار، سفارشی و اتوماتیک

سطح بالای اتوماسیون در روش­‌های مورد استفاده در تکنولوژی­‌های ارائه‌­شده توسط Marcheluzzo باعث می‌­شود امکان کنترل مداوم توابعی که پارامترهای صحیح را تعیین می­کنند وجود داشته­‌باشد و مهم­تر از آن اینکه انرژی مربوطه مدیریت و رفتار آن کنترل شود.

برای مدیریت چرخه‌­های خشک­‌کردن و اطمینان از استفادۀ مداوم و کارآمد انرژی بازیافتی کوره‌­ها، از نرم‌­افزارهای پیشرفته‌­ای استفاده می‌­شود. این رویکرد با مفهوم مدرن توسعۀ پایدار و مسئولیت‌­های زیست‌­محیطی سازگار است.

امکان طراحی سیستم‌­های مختلف با توجه به انتظارات مشتریان وجود دارد. برای مثال: برای هر مشتری راه­‌حل خاصی که متناسب با نوع محصول، نوع رس مورد استفاده و فضای موجود در کارخانه است ارائه می­شود. راه‌­حل ­های فشرده و با ابعاد کوچکتر که دارای شرایط تعمیر و نگهداری ساده ­تری هم هستند، به تدریج جایگزین سیستم‌­های بزرگ می‌­شود.

To enhance site functions, collect statistical data and improve your overall browsing experience, this site may install third-party cookies on your computer. Amongst other things, these have the purpose of providing services and sending advertising messages in line with the preferences you have expressed during navigation. To find out more or to refuse consent to the use of all or some cookies, click here. By clicking on this banner or any banner element you agree to the use of cookies.